Sisteme de rolete la comanda in Moldova

In aceasta categorie se incadreaza jaluzelele exterioare tip rulou pentru usi si ferestre, roletele porti pentru garaj si roletele grilaj. Constructiv, roletele reprezinta niste obloane protectoare concepute din niste lamele care culiseaza si se strang intr-un rulou compact pe un ax fixat intr-o caseta speciala din aluminiu amplasata in partea de sus a golului. Rularea covorului de lamele se realizeaza prin ghidajele de aluminiu prinse lateral cu ajutorul popniturilor sau a suruburilor.

Dispunem de un paletar bogat de culori si solutii de instalare, dupa preferintele dumneavoastra care permit de a utiliza roletele pe orice cladire indiferent de design-ul architectural al acesteia. Iar daca roletele sunt montate in timpul lucrarilor de constructie, ele pot fi ascunse in interiorul peretelui.

In Chisinau sistemele de rolete sunt considerate ca fiind una din solutiile optime pentru siguranta ferestrelor, usilor de balcoane, boutique-uri, garaje, magazine si multe altele. Blind-urile impiedica patrunderea razelor solare in incapere, creand o atmosfera casnica confortabila si bineinteles protejandu-va intimitatea de privirile curioase.

Roletele pot fi dotate cu urmatoarele sisteme de actionare:

  • Automatizari pentru rolete – in acest caz mecanismele sunt puse in functiune cu ajutorul unor motoare electrice. Un astfel de sistem prezinta o serie de avantaje, printre care cel mai important este simplitatea si comoditatea in utilizare. Un rolet actionat electric poate fi deschis sau inchis prin apasarea unui intrerupator de perete sau se administreaza de la distanta cu telecomanda;
  • Mecanice –inchiderea si deschiderea roletelor se face cu banda, snurul, arcul sau manivela.

Noi va punem la dispozitie diverse modele de sisteme de rolete. Preturile corespund celor mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii dar si estetic.