Rolete grilaj in Moldova

Roletele grilaj sunt niste sisteme de profile metalice, care pot fi ridicate sau coborate. Avantajele incontestabile de care beneficiati utilizand astfel de constructii sunt protectie sporita antiefractie, aspect estetic deosebit si vizibilitate buna din interior spre exterior. Datorita acestor caracteristici roletele grilaj reprezinta alegerea perfecta pentru echiparea caselor private, centrelor comerciale, birourilor, gheretelor, magazinelor, garajelor subterane si multor altor obiecte.

Principalele avantaje ale roletelor grilaj sunt urmatoarele:

  • Au un design placut si modern si o paleta cromatica variata, ceea ce permite de a integra roletele in orice stil arhitectural al exteriorului cladirii, devenind un important element de decor pentru fatada;
  • Dispun de coeficient inalt de rezistenta antiefractie, se incadreaza in clasa de securitate P3 si P4;
  • Se ruleaza intr-o caseta speciala si nu perturba campul vizual, spre deosebire de grilajele de tip stationar;
  • Se potrivesc oricaror dimensiuni si configuratii ale golurilor de ferestre, inclusiv trapezoidale sau in forma de arca;
  • Pot fi dotate cu diverse sisteme de operare, incepand cu actionarea simpla manuala cu tabachera si manivela mica sau pârghie si finalizand cu cea electronica cu motor si telecomanda – astfel de sisteme sunt folosite si la automatizari pentru porti.

Roletele grilaj sunt confectionate din profil de aluminiu cu o rezistenta sporita la conditii meteo extreme. Astfel, sistemele sunt nu doar ecologice dar si fac fata cu brio coroziunii si altor factori de mediu. In cazul roletelor de dimensiuni mari profilul necesita o fixare suplimentara pentru a evita posibilele fluctuatii. Compania noastra comercializeza in Chisinau rolete grilaj la preturi avantajoase. Pentru a comanda sau a concretiza careva detalii referitor la produsele oferite de noi, va rugam sa ne contactati prin numerele de telefon afisate pe site.