Rolete de protectie pentru usi de la CVANTID!

In prezent, sistemele de protectie realizate in corespundere cu standardele europene, au devenit una din cartile de vizita ale constructiilor moderne, conferind casei un aspect deosebit de placut si asigurand nivelul necesar de confort. Diversitatea cromatica, varietatea formelor si a solutiilor tehnice permit de a le integra armonios in orice stil arhitectural al fatadei.

Roletele de protectie sunt destinate nu doar pentru usi dar si pentru ferestre, garaje si chiar foisoare. Rolul principal al roletelor, ce fac parte din categoria respectiva, este de a oferi protectie antiefractie si impotriva patrunderii nesanctionate in locuinta dumneavoastra dar si de intemperiile vremii (ploi, furtuni, vant, temperaturi inalte sau scazute).

Roletele de protectie pentru usi de la Cvantid imbina calitatea superioara a serviciilor de productie si aspectul estetic deosebit, de care va veti bucura timp indelungat. Sistemele de rolete sunt extrem de populare in lumea intreaga, devenind tot mai apreciate si in Moldova. Fiecare isi doreste sa-si protejeze locuinta intr-un mod cat mai sigur.

In Chisinau preturile la roletele de protectie pentru usi variaza in functie de parametrii produsului ales de dumneavoastra, cum ar fi: modalitatea de operarea si geometria constructiei. Automatizarile pentru porti pot fi operate fara a depune efort suplimentar – totul se realizeaza prin intermediul unui motor electric. Sistemele de automatizari sunt prevazute cu un mecanism de deschidere in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric si pot fi dotate adaugator cu acumulatori care sa asigure curent in aceasta situatie. Bineinteles ca o astfel de optiune va mari considerabil costul sistemului, in schimb veti beneficia de un produs performant si foarte comod in exploatare, care va functiona ireprosabil oricand si in orice conditii. Exista si modele cu actionare manuala. Acestea sunt mai ieftine, dar de fiecare data veti fi nevoit sa le activati manual.

Roletele de protectie pentru usi prezentate in catalogul nostru, sunt de cea mai inalta calitate si satisfac chiar si cele mai exigente cerinte si gusturi.