Porti sectionale industriale in Moldova

In prezent, portile sectionale marca DoorHan de la compania Cvantid SRL se regasesc pe piata in seriile ISD01 si ISD02. Primele sunt construite din panouri tip sandwich (cu pereti dubli), iar cele din urma din sectiuni panoramice. Avantajul primordial al portilor ISD01 il reprezinta gradul ridicat de eficienta energetica. Tehnologiile de productie moderne si materialele performante in asociere cu etansarea de calitate, asigura o buna ermetizare precum si fono-termoizolare sporita. Optand pentru portile din acesta gama veti putea pastra in incapere un microclimat placut si confortabil, reducand cheltuielile pentru incalzire sau racire.

Portile sectionale de tip ISD02 sunt pe larg utilizate in centre logistice, hale industriale, showroom-uri, saloane auto, parcari colective, sau alte obiecte. Se preteaza perfect design-ului exclusiv al fatadelor din sticla, fara a compromite aspectul general al cladirii, ci dimpotriva, completandu-i armonios caracterul. Pentru a asigura un nivel optim de iluminare si vizibilitate in interior, portile din aceasta serie se realizeaza din panouri panoramice.

Pe langa performanta particularitatilor constructive, portile pe care le comercializam se remarca prin coeficienti inalti de exploatare. Sistemele se caracterizeaza prin rezistenta crescuta impotriva coroziunii, pastrandu-si aspectul premium o lunga perioada de timp. Toate componentele metalice sunt tratate cu solutii speciale, ceea ce ofera un plus de calitate produsului final. Garantia culorilor este asigurata de procesul tehnologic avansat ce permite vopsirea panourilor in camp electrostatic.

Propunem atentiei dumneavoastra porti sectionale industriale in Chisinau, la preturi extrem de avantajoase. Toate articolele noastre corespund celor mai exigente standarde pentru care garantam siguranta si confort in utilizare. Pentru a comanda portile este suficient de a ne contacta la numarul de telefon afisat pe site.