Porti pentru garaj in Moldova de la Cvantid SRL

Portile de garaj sectionale poseda o serie de avantaje incontestabile fata de portile clasice. Unul din cele mai evidente ar fi faptul ca acestea au deschidere verticala, economisind considerabil spatiul alocat in raza usii atat in interiorul incintei cat si in exterior. Este solutia perfecta pentru proprietarii de garaje mai putin spatioase sau pentru cei care prefera sa utilizeze eficient spatiul.

Aspectul prezentabil, diversitatea solutiilor tehnice si gama larga de culori, ofera posibilitatea, permite alegerea variantei convenabile pentru cladiri cu orice particularitate arhitecturala. Aditional, sistemul dispune de o rezistenta sporita la uzura si exploatare intensa, prin urmare si durabilitate. Portile asigura 25000 cicluri de deschidere – inchidere (8 ori pe zi), echivalentul a 10 ani de functionare in conditii perfecte.

Printre alte beneficii ce insotesc portile pentru garaj se remarca urmatoarele:

  • Diverse modalitati de manevrare a covorului metalic, ceea ce permite de a instala fara dificultate portile in orice gol de perete cu maxim de siguranta si stabilitate;
  • Sistemul de actionare poate fi atat cu operare manuala cat si electrica – prin administrarea la distanta a automatizarilor;
  • Portile asigura o buna izolare fonica si termica;
  • Sunt sisteme fiabile, cu o structura robusta si cu dimensiuni compacte, ce functioneaza silentios si lin;
  • Carcasa realizata din otel zincat asigura un nivel inalt de rezistenta antiefractie;
  • Paleta cromatica diversificata.

Portile sectionale sunt construite din foi de otel galvanizat de calitate superioara cu rezistenta sporita la actiunile agentilor atmosferici si intemperii (raze UV, umiditate ridicata, coroziune). Foia de usa este acoperita cu un strat de poliester ce garanteaza o protectie suplimentara la actiunile mecanice (zgarieturi, loviri). Aceste caracteristici sporesc considerabil durata de viata a portii. Doar la noi puteti achizitiona porti de garaj in Chisinau la preturi care va vor surprinde placut.