Automatizari pentru porti si bariere la comanda in Moldova

Sistemele de automatizare pentru porti sunt concepute special pentru a asigura protectie si siguranta la standarde inalte si a permite o manevrabilitate usoara a mecanismelor de deschidere/inchidere, asigurand controlul accesului in diferite zone.

Sistemele moderne de actionare sunt niste tehnologii avansate cu un design placut si ergonomic, care functioneaza silentios fara a emite careva sunete neplacute. Kiturile de automatizare sunt ideale pentru administrarea de la distanta a oricarui tip de poarta (culisanta sau batanta). Acestea deschid si inchid portile cu o viteza optima, atat pentru accesul rapid al utilizatorilor, cat si pentru folosirea in deplina siguranta a portilor. Sunt sisteme flexibile potrivite pentru diferite dimensiuni si greutati ale portilor si conditii climaterice, oferind intotdeauna un maximum de siguranta operationala, functionalitate si fiabilitate. Automatizarile sunt usor de instalat, nu necesita intretinere și au o perioada de viata foarte lunga.

In oferta noastra gasiti sisteme de automatizare Swing 3000 Doorhan pentru porti batante clasice foarte grele cu canate de pana la 3 metri lungime. Este alegerea perfecta pentru proprietarii de case private. Dispozitivele sunt prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric, mecanismul putand fi deschis manual cu ajutorul unei chei speciale. Deschiderea portilor poate fi spre interior sau exterior.

Pe langa toate acestea, un detaliu extrem de important il reprezinta rezistenta inalta la factorii de mediu si coroziune. De asemenea, sunt functionabile chiar si la temperaturi foarte mici sau foarte mari. Compania noastra comercializeaza sisteme si componente de automatizari pentru porti si bariere in Chisinau, la preturi avantajoase pentru fiecare. Produsele recomandate si montate de noi intrunesc toate standardele de calitate. Pentru a comanda este suficient sa contactati reprezentantii nostri la numarul de telefon afisat pe site.