Bariere la comanda in Moldova

Propunem clientilor nostri o gama variata de bariere automate. In prezent, acestea se bucura de o mare popularitate si sunt pe larg utilizate pentru controlul accesului in spatii private, spatii publice, spatii industriale, hoteluri, spitale sau parcari. Barierele automate reprezinta mecanisme simple, versatile si extrem de comode in exploatare. Sistemele imbina intr-un mod inteligent fiabilitatea cu tehnologia moderna, facand astfel posibila adaptabilitatea la diferite spatii. Desigur ca de cele mai multe ori gardurile si portile cu diferite caracteristici constructive ofera un grad mai avansat de protectie, insa nu intotdeauna ele sunt potrivite pentru a permite sau a restricționa trecerea intr-o anumita zona. In asa cazuri, cand este nevoie de un spatiu deshis, cu un camp vizual mare, solutia optima ar fi barierele.

Luand in considerare faptul ca barierele fac parte anume din sistemele de ingradire, ele trebuie sa ofere confort, protectie si durabilitate. De asemenea, este importanta si rezistenta la impact si la factorii atmosferici negativi, pentru o durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Compania noastra distribuie in Chisinau bariere la preturi avantajoase. Propunem atentiei dumneavoastra produse de o calitate ireprosabila, stabilitate absoluta si siguranta garantata. Corpul de bariera este fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic pentru a prevenirea eventualelor zgarieturi sau altor defectiuni mecanice la manipulare. Bratul barierei este executat din aluminiu. Toate sistemele sunt proiectate astfel incat sa faca fata unui numar mare de cicluri inchis/deschis si sa asigure o operabilitate silentioasa si lina fara sacadare.

Gama de temperaturi de functionare a barierelor se situeaza in domeniul industrial de -40 – si +55 grade Celsius. Aditional, articolele pot fi folosite in zone cu medii agresive: umiditate ridicata, praf sau alte conditii extreme. Datorita acestor caracteristici, barierele de la Cvantid reprezinta alegerea ideala pentru a verifica si a selecta pasajul stradal si accesul la parcare.