Sisteme de automatizare pentru porti si bariere in Moldova

   Instalarea sistemelor de limitare sau ingradire nu este suficienta. Pentru o functionare normala este nevoie de automatizari pentru porti si bariere. Ea va garanta siguranta, simplitatea la folosire si termenul indelungat de exploatare pentru mecanismele de blocare. Preturile automatizarilor pentru porti si bariere difera considerabil. Insasi termenul de automatizare are o semnificatie larga si este necesar de a intelege, ca aceasta poate fi folosita si la portile cu deschidere traditionala, porti mobile sau sectionale. Barierele sunt de diverse lungimi si necesita echipament special destinat acestora.

   Automatizarea moderna lucreaza de la motor electric, nu produce sunete, iar din punct de vedere estetic este realizata eficient. Pe teritoriul Europei in orase, companiile folosesc porti si bariere automate. Chisinau nu reprezinta o exceptie. Tinand pasul cu progresul, compania noastra colaboreaza cu cei mai buni producatori. Sistemele noastre automatizate asigura deschiderea pe cat se poate de rapida a oricarei constructii, respectand normele si regulile. Portile detin un termen indelungat de exploatare si pe parcursul anilor nu trebuie sa apara defectiuni la sistemul de automatizare. Instalatorul va instala si va monta cu usurinta sistemul la orice tip de porti.

    Nu trebuie de omis faptul, ca portile sunt instalate preponderent in aer liber, respectiv sistemul de automatizare trebuie sa se descurce cu orice conditii meteo.

    Motoarele prezente pe site detin un nivel inalt de protectie contra influentei negative a mediului ambiant. Nu sunt vulnerabile in fata umezelii, coroziunii, ce pot fi cauzate de ploaie, zapada sau ceata. Protectia termica este intr-atat de inalta, incat caldura si frigul nu influenteaza asupra vitezei de deschidere a portilor.

   In cazul unei pene de curent motorul automatizat poate fi deschis cu ajutorul unei chei speciale. Insa in mod obisnuit portile se deschid printr-o simpla tastare a unui buton de la telecomanda.

   Inainte de instalare trebuie de retinut faptul, ca automatizarea pentru porti este prevazuta pentru o anumita presiune si greutate a portilor. Nerespectarea normelor poate duce la iesirea acesteia din functiune. Din acest motiv este foarte important de a consulta mai intai un specialist. Puteti comanda rolete, automatizare pentru porti sau automatizare pentru bariere in Moldova printr-un singur apel la numarul de telefon indicat pe site. Veti primi consultatia necesara si veti ramane placut surprins de preturi.

 Rolete, porti sectionale si bariere de calitate de la compania Cvantid !!!

-->