Sisteme de rolete in Moldova – siguranta voastra !

   Cu fiecare zi ce trece sistemele de rolete devin tot mai populare. Ele reprezinta siguranta locuintei, integritatea averii, detin rolul de termoizolator si izolator fonic, impiedica patrunderea razelor solare si a vederilor nedorite prin ferestre, fiind uimitor de util pentru casele din sectoarele dens populate ale orasului.

    Sistemele de rolete in Moldova sunt recomandate nu doar pentru folosirea la ferestre si intrari, ci si in calitate de porti de garaj sau rolete grilaj in centre comerciale. Roletele indeplinesc functia de protectie, asemenea obloanelor. Ele sunt formate din placi separate, fixate in mod mobil intre ele, fapt ce permite strangerea acestora in rulou. Un asemenea rulou nu este observabil si se instaleaza intr-o cutie speciala din aluminiu rezistent si usor. Cutia data este situata in partea superioara a roletei, nu atrage atentia si nu se combina de minune cu interiorul. Rulourile se ridica si coboara lin pe nise speciale, fixate prin parti, fapt ce elimina zgomotul si vibratia.

   Daca ati decis de a comanda sisteme de rolete in Chisinau si ati apelat la compania noastra, puteti conta pe calitatea inalta a deservirii. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti varianta potrivita, care va realiza toate ideile dvs.. Din gama colora prezenta, puteti alege orice nuanta, care se va incadra armonios in peisajul comun al fatadei cladirii.

Puteti cumpara sisteme de rolete in Moldova cu doua tipuri de conducere :

  1. Tip mecanic. Mai ieftin, insa fiecare deschidere si inchidere necesita efort fizic.
  2. Tip automat. Sistem mai complex, la baza caruia este motorul electric. Montarea si instalarea unui astfel de sistem va fi un pic mai scumpa, insa va permite economisirea puterii si timpului. Deschiderea portii sau ruloului de la fereastra prin apasarea unui singur buton pe telecomanda. Ce poate fi mai simplu si mai comod ?

   Pe site-ul nostru sunt prezentate sisteme de rolete , rolete porti pretul carora este cu mult mai mic, fata de concurenti. Lucrul dat este posibil datorita livrarii directe de la producator, care ofera garantie la toata gama de produse, cu insotirea de catre toate certificatele si expertizele necesare.

Rolete, porti sectionate, bariere si automatizari  – Cvantid SRL !!!

-->