Rolete de protecție

Orice clădire care are nevoie de o protecție suplimentară a ferestrelor și a ușilor.

Este necesar de a preveni daunile sau efracțiile, de asemenea de a se proteja de razele solare, zgomot, și curiozitate excesivă a celor din împrejur. Toate acestea și multe altele pot fi realizate cu ajutorul roletelor de protecție de la Cvantid.

Rolete în Chișinău – sunt rolete de protecție , care sunt realizate din profile. Rolete de protecție posedă diferite tipuri de sisteme de control. Cel mai modern și simplu în utilizare este modelul cu electrodispozitiv, de asemenea acete rolete pot fi controlate manual.

zashitnie3Structura roletelor de protecție.

  • Pânza
  • Cutia cu valț
  • Profile
  • Ultimul profil

Roletele de protecție în Moldova pot fi cumpărate în cadrul companiei Cvantid. Produsele companiei noastre sunt foarte populare pe piața din Moldova de mult timp, și putem spune cu mîndrie că suntem cei mai buni. Pentru că doar la noi puteți găsi cele mai accesibile prețuri pentru roletele de protecție, calitate superioară și garanție.

Roletele de protecțienews1-2

vor proteja cladirea de precipitațiile atmosferice, împotriva accesului neautorizat, de asemenea într-o zi însorită vă puteți proteja de razele solare cu ajutorul roletelor. În timpul verii în cameră va fi răcoare, iar în timpul iernii va fi cald, deoarece vîntul și frigul nu vor pătrunde în clădire.

Dacă dvs. nu cunoașteți ce rolete să alegeți pentru casă, birou, magazin, etc., atunci vă puteți adresa la noi. Specialiștii noștri cu experiență vă vor consulta în alegerea celor mai potrivite rolete.

 

Pentru mai multe informații despre roletele de protecție, instalare, construcții, etc., puteți contacta managerii noștrii la numărul de telefon indicat pe site.