Porti sectionale industriale pentru intreprinderi in Moldova

   Popularitatea marcii Doorhan pe piata este datorata calitatii si opiniilor pozitive din partea clientilor. De aceea portile sectionale industriale in Moldova sunt la mare cautare in cadrul companiei Cvantid. Sectiunile portilor sunt produse din panouri de tip sandwich( cu pereti dubli) , interconectate intre ele. Calitatea de baza a panourilor date este nivelul inalt de izolare. Ele detin un nivel inalt de ermetizare, asigura izolare termica completa si impiedica patrunderea sunetului. Daca portile sunt instalate conform normelor necesare ele devin un element indispensabil in protectia depozitelor si zonelor industriale. Nu merge vorba doar de rezistenta mecanica. Cand in depozit este nevoie de a mentine o temperatura si umiditate constanta, portile sectionale Doorhan in Moldova se descurca de minune cu sarcina data. Asa porti pot scadea considerabil cheltuielile pe resurse energetice pentru a mentine microclimatul in incapere.

   De asemenea sunt disponibile si porti panoramice cu panouri transparente pentru incaperi, unde este necesar de iluminare si vedere suplimentara.

   Si nu este nici pe departe unica sfera de utilizare a acestora. Orice intreprindere poate cumpara porti industriale in Chisinau, unde sunt necesare porti de dimensiuni mari, sau ateliere prevazute pentru deservirea transportului de mari dimensiuni.

   Portile sectionale sunt disponibile in diverse culori, de aceea, fiecare cumparator poate alege cu usurinta nuanta necesara, in conformitate cu doleantele sau stilul corporativ. Vopseaua speciala, cu care sunt acoperite suprafetele metalice nu este vulnerabila in fata conditiilor meteo nefavorabile si razelor ultraviolet. Insa portile nu sunt capabile doar sa-si pastreze aspectul initial. Sistemul de deschidere calitativ poate servi ani intregi fara defecte si fara de sunete straine.

   Pretul portilor sectionale industriale in compania noastra sunt la un nivel avantajos, astfel, orice intreprindere poate sa cumpere fara a cauza daune bugetului firmei. Dupa comanda produsului, sunt livrate portile sectionale industriale in Chisinau si alte orase ale tarii conform acordului.

Сvantid – rolete, porti sectionale, bariere si automatizari in Moldova !!!

-->