Avantajul portilor sectionale

   Compania moderna Cvantid deja de mai bine de saptesprezece ani se afla pe piata sistemelor de rolete si pe parcursul acestor ani a reusit sa-si faca o reputatie solida printre clienti si concurenti. Pe langa restul produselor, este posibil de a comanda porti sectionale. In Moldova popularitatea acestora creste in legatura cu usurinta instalarii, termenului lung de exploatare si posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de culori.

   In special compania livreaza pe piata porti sectionale Doorhan in Moldova cu garantie si posibilitatea livrarii in orice localitate a tarii. Colaborarea cu brandul dat se datoreaza calitatii inalte a materialelor folosite si de asamblare.

Vorbind despre calitatea sistemelor de rolete putem aprecia urmatoarele detalii:

  • Portile sectionale Doorhan au o rezerva mare de durabilitate si dau dovada de caracteristici excelente de exploatoare. Ceea ce inseamna, ca chiar si peste ani intregi ele vor lucra fara scartiituri, distorsiuni si deservire suplimentara.
  • Roletele sunt create din profil extrudat rulant cu cavitati, umplute cu spuma speciala. Lucrul dat permit portilor sa retina zgomotele din exterior si sa pastreze caldura in interiorul incaperii.
  • Gama vasta de porti sectionale este capabila sa satisfaca chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti. Pe langa modelele standard puteti comanda si modele cu mecanisme de rulare duble si modele dotate cu intariri suplimentare pentru o protectie in plus contra deteriorarilor din exterior. Nivelul de rezistenta antiefractie a sistemelor corespunde clasei Р3—Р4. Cu asa porti spargatorul va avea nevoie de minim jumatate de ora pentru a patrunde, fapt ce scade posibilitatea unui furt.
  • Portile sectionale prezentate in catalog pot satisface si preferintele estetice ale clientilor. Solutiile posibile de montare si gama larga de culori permit conceperea unui aspect frumos pentru fatada, cu gust si stil.
  • Rolete porti – sunt dotate cu diverse siseme automatizate de deschidere si incredere. Cel mai accesibil este cel manual, insa este mai comod si usor de a folosi sistemele cu motor electric, ce sunt actionate de la telecomanda sau buton.

    Apeland la noi primiti cele mai bune preturi la portile sectionale in Chisinau si beneficiati de consultatie din partea personalului calificat, care va va ajuta sa realizati alegerea corecta si sa comandati porti cu livrare.

Pe site-ul companiei Cvantid puteti achizitiona rolete, porti sectionate, bariere si automatizari in Moldova la preturi accesibile !!!

-->