Porți industriale

Porțile de la compania Cvantid sunt utilizate pe scară largă la obiecte agricole sau industriale, spalatorii auto, saloane auto, depozite, etc.,

Porțile industriale în Chișinău oferite de compania Cvantid, este cu siguranță cea mai bună calitate, care a primit un număr de certificate ce confirmă acesta. Porțile sunt rezistente la efracții și pătrunderi, de asemenea acestea au un nivel înalt de protecție împotriva precipitațiilor atmosferice, (vant, ploaie, ninsoare, raze de soare, etc.).

promvorota2Porțile industriale

în cadrul companiei noastre sunt prezentate într-o gamă de culori variată, de asemenea specialiștii noștri cu experiență vă vor ajuta să alegeți mărimile potrivite.

Porțile industriale de la Cvantid, sunt porți secționale, a căror construcție este proiectată pentru a fi utilizate intens. Porțile posedă un indicator înalt de economisire a energiei.

Porțile panoramice secționale în Chișinău sunt echipate cu izolație termică și izolație a zgomotului.

Variante de realizare a porților panoramice de la Cvantid:promvorota3

  • Porți industriale standarde – pînza este realizată din panouri-sandwinch
  • Porți secționale cu ferestre – pînza la fel este realizată din panouri-sandwinch, iar localizarea și numărul de ferestre depinde de dorințele clientului.
  • Porți industriale cu ferestre și portiță – la fel ca în cazul precedent, porțile sunt realizate din panouri sandwich și sunt, de asemenea, dotate cu ferestre, iar portița poate fi construită în mijloc, dreapta sau la stânga.
  • Porțile industriale panoramice – pot fi realizate una sau mai multe panouri din sticlă combinate cu panouri-sandwinch. De asemenea,porțile pot fi în întregime realizate din sticlă.

A comanda porți industriale în Moldova puteți doar în compania Cvantid, doar la noi veți găsi cele mai accesibile prețuri, calitate înaltă și garanție.