Popularitatea portilor sectionale in Moldova

   Cand merge vorba de porti pentru garaj, primul lucru la care ne gandim este siguranta. Ele trebuie sa protejeze automobilul dvs. si restul bunurilor, care sunt stocate in acea incapere. Daca inainte oamenii comandau doar porti grele din fier, acum tot mai multi opteaza pentru porti pentru garaj de tip rulou.

   Este o modalitate alternativa excelenta cu avantaje numeroase. Cel mai evident lucru este economisirea spatiului. Dispare necesitatea de a gasi o modalitate pentru a deschide portile liber in conditii de insuficienta de spatiu.

   Problema este actuala pentru proprietarii garajelor mici. Sau sa luam o alta parte a intrebarii – aspectul exterior. In loc sa vopsim in fiecare an si sa luptam cu rugina putem pur si simplu sa dam comanda de porti sectionale pentru garaj in Chisinau. In catalogul companiei puteti alege orice culoare pe placul dvs, pentru ca portile sa se potriveasca armonios cu aspectul fatadei. Iar daca aveti indoieli privind calitatea si durabilitatea lucrarii, producatorul garanteaza, ca portile sunt gata sa treaca de minimum 25 de cicluri de deschidere inchidere.

   Noi am afectuat calculele necesare in locul dumneavostra. In fiecare an 365 zile, cu conditia, ca zilnic portile vor fi deschise de minim opt ori, veti avea nevoie de circa zece ani, pentru a risipa termenul de garantie.

Portile sectionale pentru garaj si portile sectionale industriale in Moldova sunt populare si detin avantaje indisputabile:

  • Simplitate si comoditate la instalare. Specialistii garanteaza, ca asemenea porti pot fi instalate aproape la orice intrare si nu necesita vreo pregatire speciala
  • Deschidere portilor se efectueaza in mod mecanic cat si automat. Totul depinde de mecanismul de ridicare instalat. Mecanismul mecanic va fi mai ieftin, insa cele electrice sunt cu mult mai confortabile. Fiindca pentru a deschide portile este nevoie doar de tastarea unui buton pe telecomanda
  • Sectiunile portilor sunt umplute cu spuma speciala, ce asigura izolare fonica sigura si mentine caldura in interiorul incaperii
  • Chiar si peste cativa ani de exploatare portile nu vor crea zgomote si scartiituri
  • Portile corespund nivelului inalt rezistenta contra spargerilor. Carcasa din fier rezista nu doar la actiuni de vandalizare, ci si la conditiile meteo nefavorabile.

   In procesul fabricarii sunt folosite doar foi de otel cu acoperire de zinc anticoroziv. De asemenea pe poarta este aplicata o solutie sintetica speciala pentru protectie suplimentara. Datorita careie portile isi pastreaza aspectul initial, indiferent de actiunea soarelui, zapezii si scaderilor de temperatura.

Compania noastra este gata sa va propuna orice porti pentru garaj in Chisinau. Preturile va vor suprinde in mod placut.

Rolete, porti sectionale, bariere si automatizari in Moldova de la CVANTID!

-->