Porti panoramice in Moldova pentru depozite, service-uri auto si ateliere industriale

   Chiar si cladirile industriale trebuie sa arate stilat si sa detina un aspect placut. Astfel, trebuie de inceput cu usile, iar in cazul nostru cu portile.Instalarea portilor sectionale cu panouri transparente capata tot mai multa popularitate pe zi ce trece. Asemenea porti panoramice in Chisinau sunt comandate de proprietarii depozitelor, service-uri auto, ateliere industriale pentru iluminare suplimentara pe timp de zi.

   In dependenta de necesitate portile pot fi in totalitate transparente in combinatie cu panouri metalice. Din punct de vedere practic, cumpararea portilor panoramice este justificata, facilitand astfel economisirea energiei electrice la iluminare.

   Portile panoramice Doorhan in Moldova se bucura de o popularitate inalta. Calitatea inalta si pretul accesibil lasa concurentii in urma. Iar printre avantaje pot fi enumerate urmatoarele:

  • Esteticitatea portilor satisface cerintele oricarui designer. In plus, in constructie, pot fi realizate diverse schimbari pe plan de amplasare a blocurilor transparente si netransparente, cat si a vopsirii.
  • Ermetizarea portilor permite discutarea despre o izolare termica si fonica inalta. Pe de alta parte, acest fapt permite mentinerea microclimatului in incapere, iar pe de alta parte, permite economisirea а mijloacelor banesti, evitand pierderile de caldura.
  • Portile sectionale industriale Doorhan detin un nivel inalt de siguranta pentru utilizator. Pentru evitarea traumelor constructia este dotata cu un sistem special de blocare, ce protejeaza de caderea necontrolata si brusca a portii.
  • Pe porti este posibila instalarea sistemului de deschidere automata sau mecanica. Sistemul cu deschidere mecanica va fi mai ieftin, insa de fiecare data poarta va trebuie deschisa si inchisa manual. Insa sistemul automatizat permite deschiderea portilor printr-o simpla apasare pe butonul de stationar sau pe butonul telecomandei.

   Portile sectionale Doorhan sunt fabricate conform tehnologiilor moderne cu folosirea panourilor din aluminiu si acril. Ele permit atingerea unei greutati mici, pastrand durabilitatea si longevitatea. Siguranta unor astfel de sisteme este dovedita si demonstrata in timp. Asa porti sectionale sunt cu mult mai comode fata de cele cu deschidere traditionala si economisesc considerabil spatiul util. Doar in catalogul nostru pretul portilor panoramice in Moldova va fi atragator pentru toti, iar cumparatorii vor primi garantie oficiala de la producator.

Сvantid – rolete, porti sectionale si bariere in Moldova !!!

-->