Rolete de protectie in Moldova

   In societatea moderna problema securitatii este tot mai des pusa pe prim plan. Fiecare doreste sa traiasca si sa stie, ca el si familia sa sunt in siguranta in casa proprie, ca averea nu este vulnerabila in fata furtului sau deteriorarii. In prezent, sunt o sumedenie de sisteme de alarma inteligente, insa mijloacele de protectie mecanica inca sunt la mare cautare. Gratiile si grilajele de alta data sunt treptat inlocuite cu sisteme de rolete. Conform standardelor europene, la constructiile noi, inca de la etapa de proiectare este prevazuta incorporarea roletelor de protectie pentru usi.

   Roletele de protectie se instaleaza pe usi, ferestre, portile garajelor si chiar in gospodariile casnice. Scopul principal – securitatea. Ele mai sunt catalogate ca fiind rolete antiefractie datorita rezistentei sporite. Chiar daca este usor, aluminiul este un metal rezistent, iar forma specifica a profilului ii reda acestuia si mai multa duritate.

   Rolete de protectie pentru usi in Moldova sigure si calitative pot fi achizitionate pe site-ul companiei Cvantid. Pe langa clasa inalta de rezistenta contra spargerilor, se descurca excelent in fata conditiilor meteo nefavorabile. Rafelele de vant, ploaia torentiala, zapada sau caldurile ridicate nu vor patrunde in casa dvs. si nu vor deteriora roleta pentru usi. Rezistenta ridicata catre coroziune garanteaza un termen indelungat de viata si siguranta a roletelor.

   Pe langa partea functionala a roletelor de protectie pentru usi ele trebuie sa arate estetic si sa nu compromita aspectul cladirii. De aceea, a cumpara rulouri in Chisinau pe site-ul nostru, inseamna a face alegerea in favoarea liderului de pe piata, ce avand grija de preferintele clientilor sai, este gata sa ofere cea mai larga gama de culori si nuante.

   Pretul roletelor de protectie in Chisinau difera in dependenta de prezenta sau lipsa motorului electric de deschidere. Desigur ca roletele pot fi deschise si in mod manual sau cu un sistem mecanic, insa este cu mult mai simplu atunci cand lucrul este realizat printr-o singura apasare a unui buton de control de la distanta sau telecomanda. Chiar si in caz de intrerupere a curentului de la retea , roletele nu se blocheaza si pot fi deschise.

   Alegand rolete de protectie pentru usi si porti sectionale pe site-ul companiei noastre, primiti garantie a calitatii si a lipsei de probleme la folosirea articolului pe parcursul a multor ani, la un pret accesibil de la compania producatoare.

Rolete, porti sectionate, bariere si automatizari – compania CVANTID SRL !!!

-->