Bariere automatizate pentru limitarea accesului mijloacelor de transport

    Pe site-ul nostru veti gasi un catalog comod, in care sunt prezente bariere moderne in Chisinau de la producatorul renumit pe piata europeana, compania Doorhan. Gama de modele este destul de larga pentru a satisface cerintele oricarui client.

   Sarcina principala a oricarei bariere este controlul si limitarea accesului mijloacelor de transport. Despre siguranta completa, nu merita de discutat, intrucat pentru un asa scop sunt alte mijloace, precum gardurile, portile sectionale si roletele. Insa acestea au un defect minuscul, ele astupa in intregime campul vizual. Folosirea acestor constructii mari nu este mereu justificata si necesara. Instalarea barierei de acces nu afecteaza campul vizual si in acelasi timp se descurca de minune cu limitarea accesului.

   Barierele automatice Doorhan in Chisinau sunt instalate pentru controlul accesului catre blocurile locative, parcari etc. Cu ajutorul acestora este comod de a limita accesul la parcarile private. Scopul principal a oricarei bariere este limitarea. El trebuie sa fie rezistent, pentru a face fata actiunilor mecanice. Luand in considerare, ca barierele functioneaza sub cerul liber, ele nu trebuie sa fie vulnerabile in fata coroziunii si altor schimbari meteo.

   Regimul de temperatura a sistemelor Doorhan permite activitatea conform menirii in diapazonul de temperaturi : de la -40 pana +55 de grade Celsius pe timp de ploaie, zapada, grindina, ingheturi sau caldura, chiar si furtuna.

   Corpul de bariera este fabricat din otel galvanizat ce protejeaza mecanismul nu doar de umezeala si praf, ci si de deteriorari intentionate. Bratul barierei este fabricat din aluminiu rezistent si usor.

   In prezent cea mai simpla modalitate de a comanda bariere si automatizari pentru porti in Moldova este de a apela la numarul indicat pe site, consultatarea cu specialistul, cantarirea argumentelor pro si contra si divulgarea adresei de livrare. Cercetand catalogul nostru, va puteti convinge, ca pretul barierelor de acces in Chisinau il poate interesa pe fiecare. Ramane doar sa alegeti modelul si sa efectuati comanda.

De asemenea, pe site puteti cumpara rolete, porti sectionale si bariere la preturi avantajoase !!!

-->