„CVANTID” S.R.L.

Compania „Cvantid SRL” este cunoscuta deja de mai bine de 17 ani in Moldova. Calitatea inalta, standardele europene, indeplinirea exclusivista, deservirea calitativa, lucratorii calificati si abordarea individuala catre fiecare client au devenit temelia activitatii de succes a companiei noastre.

Rolete

Roletele sunt instalate la deschiderea ferestrelor si usilor si asigura o securitate sporita contra ``ochilor curiosi``, galagiei, conditiilor meteo si intrarii prin efractie!

Porti

Portile sectionale sunt unele dintre cele mai raspandite tipuri de porti in Europa, care treptat devin populare si la noi in Moldova!

Bariere

Automatizare pentru bariere, automatizare pentru porti de la CVANTID - garantia sigurantei, comforul exploatarii, securitatii si multifunctionalitatii!

Daca ati gasit un pret mai mic, noi va vom oferi un alt pret si mai mic!

Сvantid - rolete, porti sectionale si bariere in Moldova

Tehnologiile inovatoare si o multime de alegeri constructine ne au permis sa realizam o multime de proiecte, planificari, sa producem geamuri, porti de diferite forme si constructii, dar si sa ieftinim unele oferte.

Rolete, porti sectionale, bariere si automatizare in Moldova de la CVANTID!

In catalogul nostru veti gasi o gama larga de rolete, rolete de tip grilaj, rulouri exteriore (jaluzele exterioare) pentru orice fereastra, usi industriale si panoramice. Dispunem si de sisteme de rolete cu manevrare automata sau automatizari pentru porti  .

Compania CVANTID este distribuitorul oficial al marcilor comerciale „DoorHan” si „Aluteh”, de aceea in catalogul nostru sunt expuse doar produse de firma de calitate inalta, iar afirmatiile date sunt confirmate de cercetari si recenziile oferite de clienti.

Sistemele si mecanismele se deosebesc prin siguranta inalta de lucru si termenul indelungat de viata. Sunt prezentate intr-o gama larga de culori, ce permite alegerea modelelor potrivite designului casei dvs. Indicatorii de calitate ai productiei avansate, eliberate sub egida marcilor comerciale „DoorHan” si „Aluteh” se mentin stabil pe primele pozitii in topul sistemelor similare, disponibile in Moldova.

Pentru producerea sistemelor de rolete suntfolosite doar cele mai calitative materiale, ce detin proprietati prestabilite, fapt ce permite atingerea unei rezistente inalte la defectari, conditii meteo nefavorabile, si impiedica aparitia uneia dintre cele mai raspandite probleme – coroziunea. Astfel, este posibila atingerea unor indicatori excelenti de durabilitate a sistemelor, ce reduc la minimum riscul de aparitie a sistuatiilor neplacute, legate din iesirea sistemelor din functiune din cauza rugini.

In catalogul nostru veti gasi cel mai accesibil pret la rolete porti sectionale , bariere in Moldova, cat si garantia calitatii la produsele expuse. Sisteme de rolete sigure si ieftine de la producatori de top, ce s-au recomandat de minune pe piata mondiala, acum disponibile pentru fiecare – este sufiecient doar sa luati legatura cu noi.

CVANTID- lider printre producatorii de rolete in Moldova!