Rolete (rulouri), porti sectionale, ferestre, usi. Toate acestea le veti gasi doar la noi.

Compania „Cvantid SRL” din Moldova este cunoscuta mai mult de 17 ani. Calitate superioara, standarde europene, design exclusivist, servicii decente, specialisti inalt calificati si abordare individuala pentru orice client – este cheia succesului companiei noastre.

Tehnologia superioara de producere si o gama larga de solutii de proiectare permite realizarea proiectelor de design, idei de instalare a ferestrelor, a portilor de diferite forme si constructii, dar si posibilitati de economisire a surselor financiare.

Produsele:

Ferestrele din aluminiu sau termopan (PVC) si alte constructii in comparatie cu produsele obisnuite au o multime de avantaje. Inclusiv tehnologia superioara de producere si folosirea celor mai calitative materiale, ferestrele mai au proprietati de izolare termica si fonica, rezistenta la factorii atmosferici, durabilitate.

Roletele de protectie este o solutie destul de efectiva, ce ofera protectie pentru orice incapere impotriva accesului neautorizat, sticlei sparte, dar si au o multime de propretati, precum: caldura, izolare fonica, aspect modern. Acum este posibil comandarea sistemelor de rolete nu doar de culori standarde: alb, gri, metalizat, albastru, visiniu, „culoarea lemnului”, dar si alegerea culorii dorite ce va permite instalarea sistemelor de rolete in fatada casei intr-un mod mai elegant, punind accent pe stilul casei.

Avantaje:

Pentru protectia portilor garajelor si a depozitelor o solutie mai buna sunt portile sectionale. Ele in comparatie cu roletele, la inchidere, nu sunt infasurate intr-o cutie, dar lin aluneca sub tavan. Pentru un confort de utilizare, ele pot fi completate cu sisteme de automatizari, ce ofera posibilitatea de a folosi portile sectionale cu ajutorul unui buton al telecomenzii de comanda.

De ce noi?

Specialistii nostril ofera consultatie referitor la design si constructii, vor face masurarile necesare si vor efectua instalarea. Asortimentul nostru de asemenea cuprinde: inchizatori pentru usi, glafuri pentru ferestre, ferestre termopan si multe altele.